Servicii Tamaduitoarea Madalina

Tarotul
Definita tarotului ne spune ca el este cunoscut ca un mijloc de divinatie, iar simbolurile lui reprezinta cheia catre psihic si trezirea constiintei.
Prin tarot tamaduitoarele ofera o precizie analitica a figurilor si numelor, fiind o stiinta ezoterica taroul cuprinde 78 de carti (arcane), fiecare avand simboluri, 22 dintre ele reprezinta arcana majora si celelalte 56 formeaza arcana minora.
Astrologia
Prin astrologie tamaduitoarea Madalina te ajuta sa vezi realitatea in ansamblul ei dincolo de limitarile viziunilor materialiste.
In Univers toate lucrurile alcatuiesc in intreg, relatia dintre ele permit tamaduitoarelor cunoasterea prin metode intuitive.

Descantecele
Practicarea descantecelor si cunoasterea lor pe intelesul tuturor se rezuma la forta gandului.
In viata noi intalnim atat ganduri bune cat si rele care ne modifica viata. Dupa ce este ne este transmis un mesaj, prin repetitie putem sa convingem si sa ne fixam dorinta supra subiectului.
Doamna Madalina, este una dintre tamaduitoare care realizeaza descantece pentru implinirea visurilor dumneavoastra.

Numerologia
Fiind ca si vechime la fel ca si astrologia, prin numerologia tamaduitoarea Madalina va poate ajuta sa va cunoasteti mai bine partile bune si slabiciunile, sa afli ce e important pentru tine in viitor si cu cine sa interferezi.
Numerologia nu iti prezice viitorul, ci iti prezinta anumite posibilitati individuale care pot fi exploatate sau pe calea pe care trebuie sa mergeti pentru a va implini visul.